Samenwerkingsinitiatief
Eerstelijnsgezondheidszorg
West-Vlaanderen

  Selecteer uw regio op de kaart

ThuiszorgzakboekjeEen van onze opdrachten vanuit de Vlaamse Overheid is het maken, regelmatig actualiseren en actief bekendmaken van een volledig overzicht van de zorgaanbieders, verenigingen van mantelzorgers en gebruikers en de vrijwilligersorganisaties.

Dat overzicht wordt, onder andere, ter beschikking gesteld via een website die voor iedereen toegankelijk is: www.thuiszorgzakboekje.be

Het thuiszorgzakboekje staat boordevol nuttige adres- en infogegevens over alle diensten en personen die zorg of ondersteuning kunnen bieden in  de thuiszorg. 

Iedereen kan op de website terecht om op een eenvoudige manier het bestaande thuiszorgaanbod uit de provincie West-Vlaanderen te raadplegen. De gegevens die voor u interessant zijn, kunt u bijhouden in een gepersonaliseerd zakboekje. Indien u zich registreert, zullen de door u bewaarde gegevens steeds online geactualiseerd worden. De SEL's maakten een handeling over hoe dat juist in zijn werk gaat.

Naast de website, beschikt het SEL ook over een gedrukte versie van het thuiszorgzakboekje.
Deze is te verkrijgen bij het SEL van uw zorgregio. Voor ons is dat Oostende-Veurne.

De organisaties en zorgaanbieders kunnen zelf hun gegevens beheren, aan de hand van fiches. Dat gebeurt via de update-site: http://www.thuiszorgzakboekje.be/update. Ook voor het updaten werd een korte handleiding opgesteld.

Thema's & Projecten