Samenwerkingsinitiatief
Eerstelijnsgezondheidszorg
West-Vlaanderen

  Selecteer uw regio op de kaart

SEL Thuiszorgzakboekje

Thuiszorgzakboekje

 
Eén van onze opdrachten vanuit de Vlaamse Overheid is het maken, regelmatig actualiseren en actief bekendmaken van een volledig overzicht van de zorgaanbieders, verenigingen van mantelzorgers en gebruikers en de vrijwilligersorganisaties.

Dit overzicht wordt ter beschikking gesteld, onder andere, via een website die voor iedereen toegankelijk is: www.thuiszorgzakboekje.be.

Dit thuiszorgzakboekje staat boordevol nuttige adres- en infogegevens over alle diensten en personen die zorg of ondersteuning kunnen bieden in de thuiszorg.

Iedereen kan op deze site terecht en op eenvoudige manier het bestaande thuiszorgaanbod uit de provincie West-Vlaanderen raadplegen. De gegevens die voor u interessant zijn kunt u bijhouden in een gepersonaliseerd zakboekje. Indien u zich registreert zullen de door u bewaarde gegevens steeds on line geactualiseerd worden. De SEL's maakten een beknopte handleiding hoe dit juist in z'n werk gaat.

Naast deze website beschikken wij ook over een gedrukte versie en deze is te verkrijgen bij het SEL van uw zorgregio.

De organisaties en zorgaanbieders kunnen zelf hun gegevens aan de hand van fiches beheren. Dit gebeurt via de update site:http://www.thuiszorgzakboekje.be/update Ook voor het updaten werd een korte handleiding opgesteld.

Thema's & Projecten