Samenwerkingsinitiatief
Eerstelijnsgezondheidszorg
West-Vlaanderen

  Selecteer uw regio op de kaart

NIEUWS (NOORD-WEST-VL)

De communicatieschriftjes zijn opnieuw beschikbaar. Bestellen kan hier.

 

 

 

De bedragen voor vergoedbaar overleg werden aan de index aangepast. Een overzicht van de voorwaarden voor vergoedbaar overleg met de aangepaste bedragen voor 2017 vind je hier.

 

Het Thuiszorgzakboekje SEL Noord-West-Vlaanderen is nog steeds beschikbaar in gedrukte versie. Wil je graag een exemplaar bestellen, dan kan dit via deze weg. In het najaar gaat het boekje opnieuw in druk. Staat de informatie op uw fiche nog actueel?

 

 

Vorming organiseren over SEL, Thuiszorgzakboekje, Multidisciplinair Overleg, Communicatieschrift,... of een ander thema? Het aanbod vind je in ons vormingsaanbod 2017.

 

De nieuwsbrief wordt minstens 2x/jaar verstuurd en geregeld zal ook een korte nieuwsflash verstuurd worden. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? 

 

Er zijn een aantal gegevens gewijzigd voor de wachtdienst van de apothekers.

Om een apotheker van wacht te zoeken, verwijzen naar de site www.apotheek.be. Het nieuwe algemene nummer voor de wachtdienst is 0903 / 99 000 ( € 1,5 / minuut ) van het callcenter. Deze dienst verloopt niet meer via het Rode Kruis. 

 

De West-Vlaamse SEL's en de expertisecentra dementie Foton en Sophia en de Provincie West-Vlaanderen realiseerden een nieuwe editie van de Dementiewijzer. Wijzers kunnen via het SEL besteld worden.

NIEUWSTE THEMA'S