Samenwerkingsinitiatief
Eerstelijnsgezondheidszorg
West-Vlaanderen

  Selecteer uw regio op de kaart

ThuiszorgzakboekjeHet thuiszorgzakboekje biedt per regio een overzicht van huisartsen, apothekers, kinesisten, thuisverpleegkundigen, dagverzorgingscentra,.... Kortom alle zorgaanbieders, verenigingen van mantelzorgers en gebruikers en vrijwilligersorganisaties, op voorwaarde dat deze het SEL toestemming gaven om opgenomen te worden in het overzicht.

Zelf een thuiszorgzakboekje hebben?

Dit overzicht wordt volledig gratis ter beschikking gesteld en bestaat in een online versie (die steeds de meest recente gegevens bevat):  www.thuiszorgzakboekje.be en een gedrukte versie die kan opgehaald worden in lokale afhaalpunten.

Op de website kunt u makkelijk zoeken in het volledige West-Vlaamse overzicht en kunt een gepersonaliseerd zakboekje aanmaken met die gegevens die voor u interessant zijn. Als u zich registreert (ook volledig gratis) zullen de door u bewaarde gegevens steeds online geactualiseerd worden. Hoe u dit doet, vindt u in de handleiding.
 

 

U bent opgenomen in het thuiszorgzakboekje

Organisaties en zorgaanbieders, die opgenomen zijn in het overzicht, kunnen steeds zelf hun gegevens beheren. Dit gebeurt via de update site: www.thuiszorgzakboekje.be/update. Ook voor het updaten bestaat een korte handleiding.

U wilt opgenomen worden in het thuiszorgzakboekje

U bent werkzaam in de regio van het SEL Midden West-Vlaanderen en nog niet opgenomen in het overzicht, maar wenst dat wel? Neem contact op met het SEL MWVL info@sel-mwvl.be

Thema's & Projecten